Contact

Klagen, complimenten sturen, meer weten of gewoon eens kennismaken? Het handigste is om mij even een mail te sturen op mja.klaassen [at] gmail.com.

21 thoughts on “Contact”

  1. Ook ik ken je niet. Maar fijn dat je dit over Pim hebt geschreven. Ieder ongeluk is verschrikkelijk of er nu honderden of 1 komt te overlijden.De pijn en het verdriet is er, vooral bij de nabestaanden. Veel sterkte voor nu en in de toekomst.!!!!

  2. Vreselijk verlies, Michel voor jou en ieder die Pim gekend heeft. Dapper dat je het verhaal op Facebook gezet hebt. Pim moet een bijzonder mens geweest zijn! Ik denk veel deze dagen aan al de mensen die bij deze ramp omgekomen zijn, en ben bedroefd. Ik bid veel ,ook in onze (rk.) kerk bidden we voor hen en de mensen die achter blijven. Nu de mensen een gezicht krijgen wordt het nog persoonlijker en denk extra aan jou en Pim. Als christen mag ik je troost geven die God ons geeft namelijk dat de dood Niet het einde is! Wij zullen elkaar weer zien bij God. Maar ik wens je nu heel veel sterkte met het verlies van je vriend, en dat je troost bij de Hemelse Vader mag vinden. Gods Zegen en kracht en lieve groeten van mij.

 1. Mooi verhaal!! Heel veel sterkte met het verlies van een zeer korte maar intense vriendschap. R.I.P. Michiel en alle andere inzittende.

 2. zag jullie foto en de tranen lopen over mijn gezicht.vol ongeloof en geschokt kijk ik hier naar…wens je heel veel sterkte met dit verlies x

 3. Sprakeloos.. zeer veel sterkte.. ontzettend mooi wat je deelt over Pim. Ik zit al een hele ochtend met kippevel bij het bekijken van de beelden, het lezen over de vele zinloze slachtoffers.. Ik wens je zeer veel moed, en alle andere die dierbaren verloren hebben in dit drama..

 4. Lieve Michiel,

  ✨Ik ken je niet maar wat een warm verhaal en wat heb je het mooi kunnen verwoorden.
  Ik wens je heel veel kracht en warmte om het verlies van je vriend te verwerken.

  Ik zeg daarom,”pluk de dag”.

 5. Je kunt mij niet maar ben zo vrij geweest om je verhaal te lezen. Wat bijzonder goed verwoord, dit komt recht uit je hart. Wilde zeggen dat ik je ontzettend veel sterkte wens.

  Nynke

 6. Wees heel blij dat je zo lieve vriend hebt gekend koester zijn woorden en leef heel intens en schaam je nergens voor wat je bent je bent je zelf en ga er voor heel veel sterkte en ik drink vanavond ook een wijntje op je vriend en jij

 7. mijn oprechte en innige deelneming bij het verlies van een goede dierbare vriend Pim de Kuijer. Kan het niet geloven dat Pim die ik heb gekend als Pimmetje er niet meer is. Uw verhaal van zo’n mooie vriendschap al was t maar kort heeft mij diep geraakt. Wens u veel dterkte toe.

 8. Heel mooi geschreven. De liefde maar ook jouw schrijftalent druipen van het blad.
  Houd hem vast in je hart, want daar zit PIm heel mooi in verscholen!

 9. Lijfelijk is je dierbare vriend er niet meer, maar in je hart is hij altijd bij je. Hij zal je altijd bij staan, waar je ook gaat. Sterkte bij het verwerken van dit verlies. X

 10. Soms lijkt het alsof de wereld weer even stilstaat……
  Mooi zoals je jouw gedachten en gevoelens hebt opgeschreven
  Heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies van vriend Pim

 11. Dag Michiel, vreselijk wat er gebeurd is afgelopen donderdag. Weer eens een bevestiging voor mij dat de grootste vijand van de mens is de mens. Wat fijn voor jou dat jij Pim hebt gekend, klote dat hij er niet meer is. Ik wens je heel veel troost voor nu en later.
  Groet, Jet Verhoeff

 12. Mooi geschreven. Ik heb zelf mijn beste maat / soulmate / vriend / broer, vorig jaar verloren. Hij kwam uit Twello. Dat is ook niet ver van Zutphen. Zo’n intens gemis. Heel veel sterkte.

 13. Wat verschrikkelijk mooi geschreven, Pim leeft voort in jouw hart, en dat neemt niemand jou meer af. Liefde is de sterkste, oneindig en groot in de eeuwigheid. Veel sterkte !

 14. ken jullie niet, honderden gelijkaardige verhalen dag in dag uit …… maar dit heeft een heel andere betekenis, word vertel in “verledentijd” onschuldige mensen,vrienden,familieleden enz enz waarom wereld stelt die vraag, antwoord !!!! sterkte voor iedereen

 15. Wilde zeggen dat ik je ontzettend veel sterkte wens!!! Mooi zoals je jouw gedachten en gevoelens hebt opgeschreven… Debora.

 16. en dan wordt t ineens een heel persoonlijk verhaal, t ontroerd me, t raakt me. Fijn dat je zo’n mooi mens mocht kennen. Dank je voor het delen. Ik weet dat Pim nog vaak bij jou zal zijn op alle bijzondere momenten in jouw leven. Sterkte.

 17. Geachte Michiel Klaassen,

  Wij zijn Marijn, Peer en Morris in 3D van de school X11 in Utecht. Wij hebben een opdracht op school dat wij een filmpje moeten maken over een beroemdheid, of onderwerp.

  Wij hebben het over een meneer die een grote baan heeft en word ontslagen. Hij verliest zijn huis en gaat naar het bos om te wonen. Hij blijft in het wild leven.

  Omdat wij films maken zouden wij onze mede-leerlingen willen inspireren over film maken. Daarom nodigen u uit om bij ons te komen presenteren hoe camera´s, en filmmaken werkt.

  Wij verwachten binnen 2 weken een reactie van u.

  Met vriendelijk groet,

  Marijn Bekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *